Menu

Bij speeltastisch kun je op een veilige, snelle en makkelijke online manier speelgoed bestellen voor elke gelegenheid die je maar kan bedenken.

Omdat we heel zorgvuldig willen omgaan met jouw betaalgegevens is onze complete webwinkel en de betaalomgeving voorzien van een beveiligde verbinding. De beveiligde omgeving herken je aanhet slotje en het woord "veilig" voor de url en de letter S (van secure) in combinatie met het reguliere http (vb.  https://www.speeltastisch.nl) 

Als je bij Speeltastisch een bestelling plaatst is er tevens de mogelijkheid om een klatnaccount aan te maken. Hier bewaren wij je gegevens ook in een beveilgde omgeving. Je kunt een wachtwoord aanmaken, zodat je naam, adres, telefoonnummer, emailadres bij een volgende bestelling niet opnieuw hoeft in te vullen.

 

Om te zorgen dat je online nog minder zorgen hoeft te maken heeft speeltastisch zich aangesloten bij de kopersbescherming BUYSMART van the Feedback Company.

BUYSMART is een slimme kopersbescherming die je verzekerd tegen fraude, zoals het niet leveren na betaling en het niet leveren van het originele product. Op die manier kun je 100% veilig winkelen. Mocht er toch iets foutlopen dan kan je dit melden bij The Feedback Company en helpen zij je verder.

 

WebwinkelKeur Klantbeoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2020 Speeltastisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel