Menu

-63%

KanJam Splash Gameset

Artikel 1 van 16 Volgende
€ 26,95 € 10,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

KanJam is leuk voor kinderen vanaf 8 jaar oud. De regels zijn makkelijk en je hebt geen speciale vaardigheden nodig. Deze variant speel je in het water door de speciale drijvers drijven de doelen op het water!
Het snelle spel is makkelijk aan te leren en voor omstanders leuk om naar te kijken. Het klaarzetten van het spel kost amper tijd. Kanjam verbetert je coördinatie, zorgt ervoor dat je competitieve strijd wordt aangewakkerd en het brengt je in beweging! Door de instant-win regel kan een team dat onderaan staat alsnog winnen, dit zorgt voor blijvende spanning tijdens het spel. Je speelt KanJam Splash in het water, door het lichte gewicht neem je het spel eenvoudig mee. De spelregels kun je makkelijk aanpassen: de afstand tussen de doelen, het puntenaantal of het aantal teams wat meespeelt. Wil je het spel met jongere kinderen spelen? Dat kan: versoepel de regels en maak de afstand tussen de doelen kleiner.

De basisregels van KanJam staan hieronder:
- Je speelt dit spel met 2 teams die bestaan uit 2 spelers. Als team werk je samen om zo veel mogelijk punten te scoren.
- Het team dat als eerste 21 punten heeft gescoord is de winnaar (zorg er voor dat er even vaak gegooid is).
- Team 1 start. Speler 1 gooit de frisbee en speler 2 probeert om zoveel mogelijk punten te scoren. Hierna wisselen de rollen. Hebben beide spelers van team 1 gegooid dan is team 2 aan de beurt.
- Voor de exacte puntentelling lees de bijgeleverde spelregels.

Deze set bestaat uit:
- 2 KanJam doelen met bijbehorende drijvers
- 1 KanJam Mini Frisbee
- Spelregels
- Waterproof stickerset voor op de doelen

 

Zoeken op merk:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2018 speeltastisch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel